Nu är jag redo!

Ok, nu minsann ska jag gå ner i vikt. På riktigt den här gången! Jag väger 95-98 kg och även om jag står still på det och inte besväras av det i dag så vet jag att jag kommer få problem med hälsan på ett eller annat sätt om jag fortsätter väga så här mycket. Så nu har jag förberett mig och planerat vad jag ska äta. Ska även ta bilder och mått på nytt så jag startar om på riktigt.

Dessutom så ska det tydligen vara svårare att bli gravid om man är överviktig, så om vi nån gång skulle vilja ha fler barn ökar det chanserna.

Jag gav upp Viktklubb igen, för det var så tidskrävande. Jag vill hålla det så enkelt som möjligt, med storkok och få ingredienser för att göra det lätt att kontrollera. Förstår inte varför man ska krångla till det och äta olika mat varenda dag. Så onödigt tycker jag. Ok, såhär tänkte jag testa att äta mellan söndag-fredag nästa vecka. På lördagarna har jag en fuskdag då jag äter vad jag vill.

Frukost: 6 st Linskakor från Risenta. Dill & Gräslök är skitgod! Smakar som chips haha!

Lunch/middag (mängd per måltid): 100 gram bönpasta, 115 gram svarta bönor (en halv tetrapack), 66 gram broccoli (1/12 del av 800 g påse), 75 gram champinjoner, 37 gram gul lök, fejk parmesan.

Det positiva är att det blir väldigt billigt. Det gör det ännu mer motiverande att göra så tycker jag!

Nu är jag redo! Resten fanns redan i frysen sen tidigare. MEN! Jag glömde köpa linskakorna!

Enligt My Fitness Pal ger det mig totalt för en dag, 1351 kcal, 125 g kh, 24 g fett, 132 g protein och en procentfördelning på ca 40/20/40 vilket är det jag strävar efter. Försöker framförallt få i mig 1,2 g – 1,5 g protein per kg som jag väger så därför är det störst fokus på det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: