Alla hjärtans dag

Vi hade en egen Alla hjärtans dag redan igår kväll när Lea var på knattedisco som Må Bättre anordnade. Det blev en härlig tre-rätters på Bishops Arms. Jag åt en toast med Öyebyröra, en supergod hamburgare och s’mores. Roger åt en skagentoat, sen en Meat lover med massa olika kött och s’mores. Det var såååå gott och helt perfekt!
Lea hade förstås superkul på discot. När vi kom dit hat hon ingen blöja för hon håller på att tränar på att vara utan blöja plus att hennes blöjor var helt slut på förskolan. Så vi hade med extrakläder och blöjor för säkerhetsskull. Så när vi hämtade henne så hade hon förstås kissat på sig så dom hade fått byta på henne och sätta på blöja! Men allt hade gått bra och Lea hade så klart väldigt roligt men varnog lite trött på slutet.
Jag fick presenter av Roger idag, så himla gulligt! Jag fick jordgubbar med choklad att dpppa dom i, och bad- och duschgele som luktade jordgubbar. Han fick hemmagjorda praliner formade som hjärtan med Nutella och jornötssmör, och en tavla med fina kärleksbudskap.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: