Äntligen är tentan på beskattningsrätten gjord!

Ja, äntligen är den gjord! Har varit på tenta hela dagen och är heeeelt slut! Jag hoppas verkligen att jag har klarat den för jag vill inte göra om den. Jag är verkligen tacksam över att jag har en extra timme. När klockan var 14 och jag hade en timme kvar hade jag fortfarande två frågor kvar att besvara så det var verkligen behövligt med en extra timme på en sån här tenta. Och så sjukt skönt att sitta i ett mindre rum med bara ett par andra elever = mindre störningsmoment.

Nu väntar ca en månad utan studier för jag har redan läst marknadsföring som är nästkommande kurs i vårt program. Ska nu enbart jobba under denna tid och även ta itu med hemmet och rensa så mycket jag orkar! Nästa vecka börjar jag med att skola in Lea på hennes nya förskola också så det kommer att gå åt en tid där också eftersom jag är kvar med henne under första veckan.

Igår kväll kände jag mig helt färdig med tentaplugg så vi kollade på filmen efter serien Entourage. Den var helt ok. Väldigt lik serien vilket jag tycker var bra. Jag hade inte så höga förväntningar på den heller iofs, för jag var rädd att dom skulle försöka överträffa serien och att det skulle bli något helt annat. Men det var bra att den var så lik serien tyckte jag.

Idag blev det förstås ingen träning eftersom jag kom hem så sent och hade ätit dåligt på tentan. Man hinner ju inte riktigt med det. Jag drack en proteinshake precis innan jag började på tentan och så hade jag bara med mig en banan. Ska skulle nog ha tagit med mig ytterligare en sak tycker jag. För det jag hade var på gränsen till för lite kände jag på slutet. Ska försöka tänka på det till nästa tenta. Fast jag tror inte att resten av tentorna blir i närheten av så här jobbiga men ändå.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: