Börjar om träningen kör Olgas bok igen

Idag jag varit till tingsrätten och avslutat Roceni. Det gick väldigt fort, bara några minuter så var det klart. Sen har jag börjat sommarkurser. Eller det var väl tanken men jag ska ju jobba så men tills dess så pluggar jag.

Jag har rensat lite hemma. Har så mycket vi måste bli av med som vi inte använder.

Jag har avslutat del 4 i iForms Förvandlingsskolan och det är sista delen. Så nu har jag börjat om litegrann med Olga Rönnbergs Träningsbok för mammor. Den är verkligen jättebra och första gången jag gick igenom den så hade jag den mer som ett komplement till iForms uppvärmingsprogram som är innan man gör del 1. Men den här gången kommer jag att köra efter boken så som den är tänkt. Så jag kör från Steg 1 och varannan dag och varannan dag blir det kondition. Det tror jag kommer att bli bra. Jag började med detta program igår.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: