Börjat på bjj och sträckt en muskel

Oh herregud jag har sen 1 september gått på brasiliansk jiu-jitsu. Det är nog det roligaste och jobbigaste jag nånsin gjort. Förutom att föda barn då haha! Det är iaf med råge den roligaste träningen jag har hållt på med. Jag blir helt slut av den. Vi tränar 1,5 timme tre gånger i veckan. Det roliga med sån träning år att man måste använda huvudet och inte bara kroppen. Det är utmanande på sån många sätt! Längtar dit varenda dag.

Ja men så har jag sträckt en muskel i ryggen… det komiska är att jag gjorde det inte på bjjn nej nej utan jag gjorde det hemma när jag skulle öva på att göra bakåtkullerbyttor! Jag var nog inte tillräcklig uppvärmd tror jag. Har haft ont i ca 10 dagar nu men tror sjukgymnasten sa att om jag fortfarande har ont efter 14 dagar så skulle jag återkomma. Äter Naproxen så länge.

Hittade en sjukt billig gi-dräkt och rashguard på blocket. 595 kr för allting. Är så himla nöjd!

Hur jag såg ut med blåmärken efter första veckan, 3 x 1,5 timmars pass.
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: