Chokladbegär med mönster

Jag tror att jag har börjat se ett mönster mellan mitt extrema chokladbegär och min menscykel. Jag har alltid trott att det var en myt men nu har jag tänkt på det några gånger när jag har haft chokladbegär till den grad att jag inte har kunnat tänkt på annat. Cirka två veckor innan beräknad mensstart (ägglossning?) får jag dessa choklad begär. Jag älskar choklad det är inget snack om det men eftersom jag vill gå ner i vikt måste jag hålla igen. Har vanligtvis inga problem med det förutom dom här perioderna då jag får begäret. Har aldrig tänkt närmare på när dom inträffar förrän nu. Det är bra om jag får koll på när dom inträffar tänkte jag för då kan jag kanske förbereda mig genom att äta riktigt ordentligt bra och försöka mätta sötsuget med bättre livsmedel. Det kanske hjälper?

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: