Dagens mat 11 januari 2018

Dagens mat

Frukost: proteinshake med banan och jordnötssmör

FM mellanmål: proteinbar

Lunch: daal

EM mellanmål: proteinbar

Middag: svampbiffar med pasta och parmesan

Igår när jag skulle förbereda min frukost upptäckte jag att kvargen var slut! Så imorse fick det bli en proteinshake istället… Får bli det imorgon också för jag har fortfarande ingen kvarg hemma haha!

Hittade några fler proteinbars som låg bland Rogers kosttillskott. Dom har också gått ut så jag äter dom ett tag till mellanmål.

Svampbiffarna blev helt ok. Det är andra gången jag gör dom och dom blir så goda. Tyvärr så jag att dom har lite tokigt näringsvärde när jag la in dom i MyFitnessPal idag. Så jag har modifierat det med bönor i så får vi se om det blir bra smak nästa gång jag gör dom.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: