Dagens mat

Frukost: proteinshake med banan och jordnötssmör

FM mellanmål: proteinbar

Lunch: daal

EM mellanmål: proteinbar

Middag: en halv pizza från ICA, färsk spenat

Så skönt det är med förberedda matlådor 🙂 Till middag blev det som förra veckan en halv pizza från ICA. Den var jättegod och det känns lite extra gott när det är helg. Det är sjukt många proteinbar kvar men men, dom duger bra så länge så jag kör på dom ett tag. Planerar ändå in vanliga mellanmål i min matplanering ifall jag känner för nåt annat nån dag. För säkerhets skull.

Jag tror att tricket att väga sig på måndagar gör susen för mig med mitt fuskande på helgerna. Jag märker att jag drar mig från att fuska just för att jag inte vill riskera att gå upp igen. Tidigare vägde jag mig varje dag och registrerade på torsdagar.