Dagens mat 17 januari 2018

Dagens mat

Frukost: tesmoothie

FM mellanmål: proteinbar

Lunch: matlåda från frysen, spaghetti, färs, ädelostsås, broccoli och paprika

EM mellanmål: proteinbar

Middag: Broccolisoppa

Kvällste

Jag älskar verkligen denna broccolisoppa alltså! Jag skulle egentligen tagit sista portionen idag men portionerna blev så stora att jag inte orkat äta upp allt på kvällarna. Så nu finns det ytterligare en portion kvar, yey!

Annars går allt bra, men jag funderar på en sak. Tänk om jag skulle minska måltiderna till enbart ett alternativ per måltid för hela veckan. Hm, skulle det bli för enformigt? Alltså att ha bara en frukost, ett mellanmål, en lunch och en middag? Borde inte det räcka egentligen? Jag menar om jag tittar tillbaka på mina inlägg hittills så äter jag ju rätt enformigt ändå redan. Jag tror jag testar det på nästkommande veckoplanering.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: