Dagens mat 4 februari 2018 + städning

Nej, idag har jag typ haft noll kontroll på mig själv igen… Har glömt att registrera mat och inte haft nån matlust men har istället ätit muffins o mackor titt som tätt. Jag behöver bli bättre på att förregistrera min mat i My Fitness Pal i förväg för att jag spårar inte ur lika lätt då har jag märkt tidigare. Är på väg in i pms-period och det bidrar till min snurrighet och noll koll så om jag förbereder minskar jag risken att spåra ur.

Men jag har iaf frostat av frysen idag och det är ju bra 😀 Det behövdes verkligen! En del matvaror var tom fastfrysta i isen för det var sånna högar med tjock is på hyllorna! Vissa lådor gick inte ens att dra ut. Skönt att ha det gjort!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: