Dagens mat 5 februari 2018 + träning

Dagens mat 5 februari 2018

Frukost: tesmoothie

FM mellanmål: proteinbar

Lunch: morotssoppa

EM mellanmål: macka med smör

Middag: köttfärsgratäng med sötpotatis

Kvällste

Dagens träning

Yoga 15 min

Har nästan gått bra idag. Hade inte tänkt vare sig proteinbar eller macka med smör som mellanmål egentligen utan jag hade tänkt ta yoghurt med havregryn men ändrade mig i sista sekunden…

Och så har jag börjat med träningen igen. Pytte lite träning men hellre det och öka sakta men säkert än köra igång hårt för att sen lägga ner igen. Så jag tyckte det passa bra att börja med lite yoga, det är ju inte så jobbigt i början och mest avslappnande så det är perfekt. Nästa träning är planerad på onsdag 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: