FB-tips för allmänt välbefinnande

Såg ett enkelt recept på bara 3 ingredienser för att blanda en sorts dryck som ska vara bra för hela kroppen. Tänkte testa dricka det och se om det hjälper mot slemmet jag har i halsen som jag aldrig lyckas få bort. Så här skrev personen att man ska göra:

  • 2 dl olivolja
  • 2 dl pressad och silad citron saft
  • 1 dl flytande honung.

”Jag tycker att det är lättast att blanda allt i en skål eller bringare och sen hälla det i flaskan genom en tratt. Bevara i kylen. Ta fram en liten stund innan ni ska dricka för honungen brukar stelna. Häll i shotglas. Värm 5 sek i mikro. Drick snabbt. Smakar inte alls äckligt. Konsistensen är lite tjock men man vänjer sig väldigt snabbt. Jag har passerat mina 5 dagar och är snarare inne på min 5:e månad. Kommer dricka detta varje dag för resten av mitt liv säger jag bara! Jag delar detta med er. Receptet kommer i grund och botten av min farmor. Lycka till och ta hand om er!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.