Flytt, Levaxin, skrivbord

Ok, så vad har hänt under dom tre månader jag inte skrivit. Jag har flyttat, Corona-pandemin bröt ut, jag har tagit nytt blodprov för Levaxin och jag har köpt mig ett höjbart skrivbord, yey!

Nån gång i april tror jag det var så kom en perfekt lägenhet ut ledig och med kort inflyttningsdatum. Så jag chansade på den och fick den! Den är nästintill helt perfekt alltså. Jag var absolut inte först i kön på den utan på femte plats. Dessutom, pga Corona så tillät dom inte några visningar överhuvudtaget, så jag fick bara bilder mailade till mig. Den är på bottenplan och den var redan tom så det gick också att smygtitta in genom fönstrena lite också.

Så har jag köpt mig ett höjbart väldigt prisvärt skrivbord också! Det är helt perfekt. Jag kan ställa det vid motionscykeln och jobba så jag kan röra på mig lite samtidigt!

Var och kollade mina värden efter att ha ökat Levaxin till 50mg också. Skulle ha varit och tagit nytt blodprov redan i början på maj. Men med tanke på Corona så avvaktade jag lite. Var och tog blodprov i mitten av juni då istället. Det såg helt ok ut. Ligger inom marginalen nu iaf.

Kollade också mina viktanteckningar idag och sen den 25e maj så har jag gått ner 5kg. Det är ju väldigt bra på den korta tiden. Jag gissar att det inte bara är Levaxin eftersom jag har tagit det mycket längre än så. Förmodligen har stressen minskat en del sen jag flyttade.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.