Förberedelse av min födelsedag!

Imorgon blir jag 35 år! Det var länge sen jag bakade något till min födelsedag och vi har alltid köpt färdigt. Men troligtvis för att jag äter ganska strängt nuförtiden så är det kanske därför jag var sugen på att baka lite av det jag har varit sugen på länge!

Fast vi får se om jag hinner baka allt men annars får jag väl baka det senare helt enkelt för nu har jag bestämt och köpt det som behövs för att baka allt så det tänker jag göra även om det blir senare. Det här har/ska jag baka:

  • Nougatbiskvier – Klart!
  • Chokladbiskvier – Klart!
  • Chokladrulltårta – Klart!
  • Nougatkladdkaka
  • Cheesecake
  • Morotskaka i långpanna

Sen blir det också en princesstårta från ica för   det får man alltid som gåva att hämta ut när man är medlem hos dom.

Nougatbiskvierna har jag gjort på ett recept från elinsbakficka.se. Jag blev orolig för att ha misslyckats med dom för jag trodde att dom skulle plattas ut i ungnen men det gick bra ändå. Dom blev en aning små bara men det gör ju inget alls. Jag blev sjukt nöjd ändå över hur fina dom blev!

20150830_11271820150901_183415

Det blev en massa nougatsmörkräm över från nougatbiskvierna så jag gjorde en ny sats med mandelbottnar men då räckte inte nougatkrämen så då gjorde jag en sats chokladsmörkräm också och gjorde chokladbiskvier! Dom blev verkligen superfina! Det gjorde jag efter ett recept på ica.se Eftersom jag ville göra en rulltårta också så gjorde jag en dubbelsats av krämen så att det skulle räcka till rulltårtan. Kaka till rulltårtan gjorde jag från ett recept på recept.nu.

20150906_002434

Nougatkladdkaka ska jag göra efter ett recept från tidningenhembakat.se. Cheesecaken blir i princip efter ett recept från recepten.se. Morotskakan blir från kokaihop.se

Publicerat den
Kategoriserat som Recept

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.