Gått igenom våra sparanden

Dagens vikt: 92,2 kg.

Dagens mat har jag glömt att logga i Lifesum men jag har inte ätit nåt speciellt. Får se, Frukost var det 1 banan med nutella, te. Mellanmål 1: 2 franska mackor med smör på tror jag. Lunch pannkaka på ägg o banan. Mellanmål 2: kommer inte ihåg. Middag: potatisgratäng o revbensspjäll. Mellanmål 3: fredagsgott, 1 macka med smör, ostbågar, kinder.

Har jobbat på vårt grupparbete och ritat fasader. Sen var det Ica o handla. Sen har vi haft fredagsmys! Älskar våra fredagsmys. Det är det bästa! Fredag är nog bästa dagen på hela veckan!

Vi har gått igenom vår ekonomi som vi gör typ en gång per månad ungefär, då vi diskuterar hur vi ska lägga upp saker och ting. Så jag har lagt om lite konton igen lite mer så som vi hade tidigare innan förra omläggningen. Hittills hade vi ett korttidssparande och ett långtidssparande men nu har vi ändrat tillbaka till några olika målsparande istället för ett korttidssparande för det blev svårt att reda ut vad som hör till vad. Så nu har vi åter ett sparkonto för resor och ett sparkonto för bilutgifter. Resten är i princip lika som förut.

Hörde på radion häromdagen att föräldrars sparande till sina barn har minskat. Det var tråkigt att höra tyckte jag. Jag är så himla glad att vi sparar Leas hela barnbidrag till henne varje månad. Det är något jag önskar att alla föräldrar gjorde för sina barn. Men oavsett hur mycket man väljer att lägga spara till sina barn så är det bra att man faktiskt har ett sparande. Det är det viktiga.

Publicerat den
Kategoriserat som Sparande

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: