Jättenära olycka

Dagens vikt: 93,3 kg

Jag har blivit bra på att lägga in min vikt varje dag så nu ska jag börja lägga in min mat också. Här kommer det:
Frukost, 1 proteinshake med mjölk, 1 belvita kex, te. Mellanmål 1, 2 polarbröd med smör och skinka. Mellanmål 2, 1 belvita kex, 1 äpple. Mellanmål 3, brödbitar doppade i vitlökssås från pizzerian.
Herregud va dåligt jag äter ser jag nu. Men jag undrar om det inte saknas nåt. Jag åt inte lunch för jag var på samtal hos hon som hjälper mig med stöd på skolan. Det tog jättelång tid jämfört med vad jag trodde så då åt jag inget. Fast det gjorde inget eftersom jag hade ätit min macka en timme innan. Jag har börjat äta som om jag vora magopererad dvs äta ca 2 dl mat åt gången. Det tror jag kommer att funka bra faktiskt. Men jag måste äta oftare. Tror jag måste äta 6 ggr för att det ska bli bra.

Vilken dag det har varit. I morse var jag väldigt nära att råka ut för en olycka. Det var väldigt halt på vägen. Vi var fyra bilar som åkte efter varandra. På 100 km-vägen innan Hofors, där det finns omkörningsfil bästämde sig bil nr 4 att köra om oss andra. Jag var bil nr 2. När bil nr 4 precis åker förbi mig ser jag hen trycka in sig mellan mig o bil nr 1. Jag körde normalt nära bil nr 1 så nu blev det väldigt tajt istället. Medans hen trycker in sig ser jag hur hen börjar pulsbromsa o sen dyker en polisman på höger sida som uppmanar att sakta ner. Då förstår jag att det är en olycka längre fram. Medans jag också börjar bromsa känner jag hur bilen glider på vägen och svajar fram bara. Ingen kontroll. Samtidigt ser jag bilen bakom mig, bil nr 3 på väg att köra om. Så allt medans jag försöker sakta ner ser jag både bil nr 4 som nu är framför mig och bil nr 3 som är snett bakom mig i omkörningsfilen kommer allt närmare min bil. Det var så nära en krock alltså. Tills slut lyckas vi alla sakta ner och blir sen stillastående några minuter innan vi kommer iväg igen.
Jag kom sent till skolan, var nog lite i shock fortfarande. När jag kom in i klassen såg jag nog säkert ut som ett fån helt upp i varv av det som var nära att hända haha!

Efter skolan så skruvade jag ihop ett skrivbord till Lea och en Kallax hylla med 16 fack som vi köpte av Kattis. Lea blev väldigt glad över sitt nya skrivbord. Det är så härligt med ett barn som är så tacksamt. Hon tackar oss säker tvarje dag över helt vanliga saker. Det är en väldigt fin egenskap tycker jag. Häromdagen tackade hon mig för sin säng som hon sover i. Så sött.

image
Tittar på tvserien White Collar ibland.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: