Jobb, jobb, jobb

Idag var jag o Lea hemma medans Roger jobbade eftersom det är Midsommarafton och hennes förskola har stängs alla helgdagar. Vi har inte gjort nåt speciellt alls egentligen. Lekt en massa hemma med hennes Duplotåg bla. Försökte få henne att sova middag för jag var så himla trött själv. Vet ej varför men jag hade typ ingen ork. Men hon ville inte alls sova så vi la oss våran säng o hon tittade på Umizomi så att jag kunde vila åtminstone.

Sen åkte Lea o Roger ut till Rog och träffade en del av Rogers släkt medans jag stannade hemma och jobbade resten av kvällen. Jag passade på att se Fury också, med Brad Pitt. Det var en väldigt bra film. Jag brukar inte gilla krigsfilmer men den här var faktiskt bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: