Jobbig dag idag

Jag har mått riktigt dåligt idag helt från ingenstans. Jag vet inte om jag nånsin har mått så dåligt. Lea kom in till oss runt 3-tiden och jag hade ont i halsen igen. Dessutom så när hon skulle ta sig upp i sängen så skulle hon stödja sig på min utsträkta arm och jag hann inte riktigt med att hålla emot vilket skrämde mig av rädsla att hon skulle göra illa mig och jag vaknade nog till ganska mycket där. Så jag hade jättesvårt att somna om efter att hon kom in, hostade och harklade mig jättelänge också. När klockan ringde ställde jag den en timme senare istället för jag var för trött helt enkelt. Trots den extra timmen har det varit en smärtsam dag, vilket får mig att tänka nu att jag såklart kunde ha tagit en värktablett… Det är inte ofta jag kommer ihåg att det existerar smärtstillande. Jag behöver ju dom så sällan eftersom jag är så sällan sjuk… Men men, jag fick inte i mig nån mat förrän vid 13-tiden då jag i princip tvingade i mig två ägg för att jag vill inte vara utan mat så länge, det är ju inte så bra. Det gör så ont i kroppen, antagligen för att jag tränade igår första gången på 3 veckor på gymmet. Lea har ju inte orkat eller så har jag inte kunnat osv. Det har varit nåt hinder hela tiden. Sena skoldagar har det också varit. Men nu när det var så länge sen så gör det bara ont överallt och jag känner mig öm i varenda led och febrig. Världens träningsverk i rumpan har jag fått också. Hoppas jag mår bättre imorgon och att jag sover bättre inatt.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: