Kommer jag klara mitt första delmål?

Hjäääälp jag har gått upp litegrann och nu har jag plötsligt 900gram att gå ner till nästa helg! Jag vet inte om jag klarar det. 900 gram är ju inte mycket visserligen men i viktminskningssammanhang är det nog mycket att gå ner på en vecka. Vet inte varför jag gått upp. Kanske är det hormonellt eller så kanske jag glömt ta havrekli nån dag.

Jag hoppas jag klarar det!

Så här äter jag i veckorna, söndag till fredag. Lördagar är lite si o så. Grunden är proteindagar. På grönsaksdagar lägger jag till grönsaker där det passar.

Äter var tredje timme typ.

Frukost kl 8: Proteinshake + grönt te

FM mellanmål kl 11: Dukanplättar eller 1 kokt ägg

Lunch kl 13: Yoghurtkvarg med musli (+ havrekli om jag åt ägg kl 11) eller 1 laxfilé

EM mellanmål kl 15.30: 50 gram kokt skinka eller ost

Middag kl 19: Kyckling eller nötfärs

Kvällsmål kl 21: Proteinpudding eller protein mug cake

Typ så äter jag hela tiden nu. O tanken på viktdelmålen gör så jag skärper mig o inte fuskar med nåt annat onyttigt.

Det enda jag får äta utöver det som är ovan, OM jag är väldigt sugen på nåt, men det är jag oftast inte är, Celsius, te, Barebells nötkräm, 70% mörk choklad, frökex, mandlar och fluffbröd. (recept saknas)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: