Kroppen

Börjar må lite bättre. Kroppen har återställt sig till det normala o fått min första mens efter förlossningen. Det är skönt att slippa påminnas om denna jobbiga tid varenda dag nu när kroppen är återställd.
Är arbetslös nu efter studierna så det är inte så kul. Men jag får passa på att njuta med den extra tid jag får med Lea istället nu när hon går endast 15 h på förskolan.
Hon är väldigt trotsig just nu. Kanske reagerar hon på den minskade förskoletiden. Det är bara första veckan så vi får se. Men samtidigt är hon extremt kramig o vill bli buren o pussad på hela tiden.
Vi var på cruisingen ikväll men det var inte speciellt mycket bilar. Kanske var det för tidigt. Kanske var det för dåligt väder. Jag åt en langos iaf. Lea sprang runt o hade sig. Jobbigt när hon vill springa överallt o det är mycket bilar överallt. Vi träffade Pelle med familj när vi var till Sibylla för att köpa hamburgare till Roger o korv o strips till Lea. Pernilla var med också.
Lea o Roger var på stan tidigare idag o åt en mjukglass med strössel på medans jag tränade på Må Bättre.

Jag har satt ut en nyinstallerad butik så får vi hoppas att nån köper den. Har så många domän så jag måste göra mig av med dom. Har i veckan sålt en annan domän också så hoppas pengarna för den kommer in snart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: