Kuggar första delmålet

Oh nej vad hände nu?! I fredags hade jag bara 300 gram kvar att gå ner för att nå mitt första delmål och nu har jag plötsligt gått upp och har 1,3 kg kvar att gå ner. Det måste vara något tillfälligt för jag har inte fuskat i princip. Har inte ätit 100% Dukan men det lilla extra jag har ätit kan inte vara orsaken till en viktuppgång på ett helt kilo den här gången, det är jag säker på. Det jag har ätit som inte är Dukan-godkänt har varit i så pass liten mängd och inte helt ofarligt heller, som tex mandlar och frökex, som är mer åt lchf-hållet.

Iofs har jag gjort havrekliplättarna med banan istället för kvarg ett bra tag nu. Det kanske är det som också stökar till det? Kag har gjort en sats idag så som dom ska vara helt enligt Dukan. Börjar äta av dom från imorgon.

Jaja, jag får avvakta ett par dagar och se om det lossnar. Men fortsätter absolut med Dukan och än så länge låter jag även övriga delmålen stå kvar på sina slutdatum innan jag eventuellt justerar fram även dom om första delmålet drar ut för länge.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: