Muntlig presentation idag

Idag var den fruktade muntliga presentationen. Vår grupp var sist och totalt var det 5 grupper som hade varsin presentation. Alltså jag har ingen aning om hur jag beter mig när jag står där och pratar. Jag får typ blackout när jag ska prata. Därför har jag hela mitt tal utskrivet på papper. Läser det nästan rakt upp och ner men jag vet egentligen inte ens om jag säger rätt för jag minns ingenting. Eller det är väldigt luddigt. Nästan så jag skulle vilja spela in mig själv när jag gör en sån här grej. Vi har grupparbeten i varje kurs verkar det som det dröjer nån månad innan nästa igen. Alltså, jag vet att dom flesta inte gillar att stå framför folk och prata så jag försöker tänka på det att jag absolut inte är den enda. Men det hjälper mig inte att bli min nervös. Det som gör mig mest nervös är just att jag inte har nån aning om hur bra jag gjorde presentationen. Så jag vet inte om jag ska ändra på något till nästa gång eller bara fortsätta som hittills. Iofs så överanalyserar jag som vanligt för det är egentligen inte så fruktansvärt hög nivå på muntliga arbetena. Huvudsaken är att vi faktiskt gör dom och lämnar in ett skriftligt dokument så är det godkänt. Det finns bara IG och G så det är inte så mycket att tänka på antar jag. Men visst, det är väl bra träning antar jag att göra det i varje kurs. Men himla nervöst är det fortfarande. Hoppas det släpper nån gång. Det var så roligt också, på slutet av vår presentation så hade en av oss som stod och pratade glömt att stänga av ljudet på sin telefon och den ringde just när han pratade. Två gånger dessutom! Himla roligt!

Sen finns det en tjej som är så himla duktig på att göra muntliga presentationer. Jag tycker det är imponerande hur man kan vara så naturlig framför folk när man pratar. Hon är en naturbegåvning. Jag skulle också vilja vara så där bra. Hon är säkert också nervös förstås men det är inget som syns. Hon pratar helt utan papper och använder händerna när hon berättar. Det är verkligen roligt att lyssna på någon då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: