Nedåt eller uppåt?

Jag känner mig faktiskt fortfarande förvirrad över det här med att behöva känna efter om jag har en period av uppåt-humör eller nedåt-humör. Ibland känns det glasklart vad skillnaden är och ibland känns det som jag inte fattar någonting!

För mig är en uppåt-period en period då jag antingen är full av energi och får mycket gjort. Men kan en uppåt-period även vara när det är hjärnan som är full av energi och jag pga det får svårt att sova? Resultatet av det blir ju att jag är väldigt trött två nätter senare med dålig sömn. Inatt sov jag riktigt dåligt! Lea, som har sovit bra många nätter nu kom in inatt vid 4-tiden och la sig mellan oss. Efter det var det alla plogtraktorer ute. Eller ja, det var bara en och den var egentligen inte utanför speciellt länge men just när jag hörde den tyckte jag att det lät som att den faktiskt var i vårt sovrum för det lät så fruktansvärt högt och kändes som en evighet.

Jag kom också på att förra veckan kom den här uppåt/nedåt-perioden också på natten mellan tisdag och onsdag precis som denna veckan! Nu är det förmodligen bara en tillfällighet men ändå.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: