Rensning pågår

Dagens vikt 94,4 kg (Hjääääälp!)

Vad är det som händer med min vikt??? Jag vet inte vad som händer faktiskt. Är det stress? Vad kan det vara??? Jag har visserligen haft mens denna veckan så det kan vara det. Den gick över väldigt fort o sånt oroar mig alltid litegrann för jag tror att det är ett tecken på att nåt inte är bra med min kropp då. Förmodligen stress. Har även hänt att mensen hoppat över helt nån gång förut. Inte alls bra. Jaja inget att stressa upp sig över tycker jag. Jag går ner när jag går ner antar jag.

Nu är det rensning som gäller. Jag var på marknaden, loppisen igår o hade två bord men det gick asdåligt. Jag visste att det skulle bli en asdålig helg men inte så dålig. Jag fick bara ihop så att jag kunde betala bordshyran så det var helt bortkastat att stå där. Jag får fösöka sälja på annat sätt eller i annat fal skänka bort sakerna för det är synda att slänga iaf. Grejerna är i ett förråd som vi betalar extra för också men nu ska jag säga upp det för det är helt onödigt att ha kvar sånt vi inte vill ha o betala för förvaringen liksom.

Igår var vi o åt middag hos Pelle o Kicki. Det blev taccos. Det var jättetrevligt. Rosie o Niklas o Rogers mamma var också med. Vi fick se Pelle o Kickis nya lägenhet också som var jättefin. Jag blev så överraskad över att dom hade fått upp allt redan. Dom flyttade in för inte alls länge sen. Medans vi har bott här sen november o har fortfarande massa kartonger o knappt nån tavla upphängd. Jag fattar inte hur andra får klart sånt så fort. Både jag o Roger är lite så att vi behöver bl in oss ett tag för att veta hur vi vill möblera o så. Vi är kanske rätt sega med det här med boende. Jag tror vi börjar känna nu ungefär hur vi vill ha möbler osv. Vi har iofs inte ändrat nåt märkvärdigt sen vi flyttade in men det är väl positivt antar jag. Då är det dags att hänga upp tavlorna tycker jag. Jag har blivit lite pippi på visdomsord o citat. Först tänkte jag ha väggord i lägenheten men jag tyckte det verkar så opraktiskt då det sitter fast på tapeten så jag kom på att jag kan ha tavlor med text på istället. Då kan jag dessutom variera efter humör. Det vill jag ha i varje rum precis som foton på oss o Lea o från resor o även andra fina tavlor som får en att må bra o känna lycka o positivitet. Sånt tycker jag är viktigt.

Idag var Lea bjuden på kalas till en förskolekompis som fyllt 3 år. Dom hade jätteroligt.

image

image

image

image

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: