Ryggen bra, ingen träning, schack

Så bara två dagar senare eller nåt så var ryggsmärtan plötsligt helt borta. Märkligt! Jag tänkte att jag testar åka o träna så avbryter jag om det gör ont igen men det gjorde inte ont alls och jag orkade äntligen träna hela passet igen. Herregud va skönt att ryggen är bra igen. Men förstår inte hur det kunde försvinna så fort bara plötsligt. Från att göra skitont dygnet runt till att plötsligt vara helt borta på ett par dagar!

Och nu är dock träningen inställd pga av Corona… Så det är jättetråkigt förstås. Får försöka hålla igång på annat sätt och även använda tiden till att få ordning hemma och kanske äntligen lyckas tömma alla kartonger som är kvar. Har lovat mig själv att få bort alla kartonger innan 1 december så att jag kan börja julpynta. Vill inte börja julpynta förrän dom är borta!

Sen ska jag köpa mig ett schackbräde för jag vill lära mig spela schack!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: