Sammanfattning v. 8, 2018

Dagens vikt 95.4 kg

Startvikt: 97,5 kg

Differens: -2,1 kg

Jaha, +0,1 kg sen förra veckan. Det är nog inte så farligt med tanke på hur min vecka har varit. Känns bra ändå. Veckan har varit skapligt jobbig rent allmänt. Vi var sjuka i tisdags och mådde inte så bra redan då. Sen har Lea vaknat varje natt och kommit in till oss för att hon har frusit i sin säng. Vi ska köpa ett tjockare täcke till henne idag. Hon har det kallare i sitt rum än vad vi har.

Under helgen började jag få ont i halsen också. Har sovit som en kratta precis hela veckan. I lördags mådde jag riktigt dåligt och istället för att äta en fjärdedel kladdkaka som det var planerat åt jag hela kladdkakan!!! Usch och fy, så inte konstigt att jag gått upp denna vecka liksom…

 

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: