Tack!

Dagens vikt: 93,8 kg.

Dagens mat: Frukost: Te, 1 halv tunnbrödskiva med Nutella. Mellanmål 1: smördegsbakelse med bacon. Lunch: 1 banan mosad med 1 dl äggvita med Nutella. Mellanmål 2: Proteinshake med mjölk. Middag: Sötpotatis, kyckling, ruccola, digestive, mögelost, bearnaise. Mellanmål 3: Kvarg med nötchokladsmak.

Tillbaka till vardagen! Vaknade innan klockan imorse. Hade planerat att läsa studieboken men det blev annat vid datorn istället. Inget speciellt typ rensa alla mail. Fixade lite med. Gjorde i ordning våra deklarationen nästan helt klart idag. Gud va dagarna går fort egentligen. Jag tycker att jag borde få mycket mer gjort men oftast blir det inte det. Jag vet inte riktigt varför.

Det har hänt nåt med min syn eller med mina linser. Jag bytte mina månadslinser igår morse och jag hade mina glasögon då som jag brukar ha vid byte över natten. Nu hade jag glasögonen lite extra även några timmar på morgonen för jag tyckte att jag kunde ha det när jag ändå var hemma. Men efter att jag har satt i dom nya linserna så har jag haft svårt med skärpan i ögonen. Det ser lite suddigt ut som när man har lite oljiga ögon. Men det är ju nya linser så dom ska inte vara oljiga. Det är faktiskt jättejobbigt och gör det svårt för mig att göra saker utan att få ont i huvudet. Jag gnuggar lite över ögonlocken och då blir det lite bättre ett tag.

Sen blev det träning. Jag har ont i ryggen sen ett tag nu. Det går inte bort och känns inte som det blir bättre. Men det känns som en sträckning typ. Jag ska testa värma min vetekudde och se om det hjälper annars får jag ta en massage på stolen och i sista hand för jag gå till en massör om det fortfarande gör ont. Tror det är från en marklyft övning jag gjorde med Pernilla för nån vecka sen. Först trodde jag att det kunde vara träningsvärk men då skulle det ha varit över för länge sen isf. Tränade kondition och mage idag. P frågade om jag har märkt om det hjälper att skriva ner mina dagar och tankar på det här sättet och det gör ju det. Jag har tänkt på det nån gång tidigare att det faktiskt hjälper mig. Jag tror att det är bra att jag skriver ner allt på kvällarna innan jag lägger mig för då får jag ut allt jag har gjort och funderat på under dagen. Jag har märkt att sen jag började skriva regelbundet på kvällarna innan läggdags så sover jag mycket bättre och vaknar ibland tom före klockan som idag.

Jag lyssnade vidare på Hemligheten på gymmet och idag handlade det mycket om tacksamhet. Om hur viktigt det är att man uppskattar det man har för att må bra. Så jag ska skriva ner lite som jag är tacksam över och så fortsätter jag att vara tacksam övriga dagen också allt eftersom jag kommer på saker att vara tacksam över.

Saker jag är tacksam över:

 • Jag är tacksam över att jag är frisk.
 • Jag är tacksam över att min familj är frisk.
 • Jag är tacksam över att ha tak över huvudet.
 • Jag är tacksam över att ha mat på bordet.
 • Jag är tacksam över att vi kan ha inte en utan två bilar.
 • Jag är tacksam över att det börjar bli varmt ute.
 • Jag är tacksam över att jag kan spara pengar varje månad.
 • Jag är tacksam över dom resor jag har gjort.
 • Jag är tacksam över att ha en fungerande bostad med elektricitet och rinnande vatten och värme.
 • Jag är tacksam över att jag har råd att använda linser istället för glasögon.
 • Jag är tacksam över att kunna studera helt gratis.

Det finns nog mycket mer som jag är tacksam över. Förresten så lossnade styrarmen till Leas trehjuling igår. En mutter ramlade av på vägen någonstans på väg till gymmet. Det konstiga är att jag tror jag såg en skymt av den när vi gick över vägen men trodde att det var en sten eller nåt bara. Vi märkte inte att den hade lossnat förrän vi skulle gå hem efter gymmet men när vi gick tillbaka samma väg så hittade vi inte muttern. Så idag så hittade jag den alldeles utanför gymmet! Jag gick till gymmet idag också samma väg men då såg jag den inte. Men på vägen hem precis utanför så låg den plötsligt där! Jag blev så glad! Jag har ju önskat av Universum att kunna hitta den och det gjorde jag! Så, tack Universum! Nej men jag blev verkligen glad att ha hittat den. Det här är en sån grej som man vanligtvis helt enkelt tappar bort och inte kan hitta igen. Men nu fick jag tillbaka muttern. Det är en liten grej men det är ändå kul att det funkade. För hur stor är den chansen att hitta tillbaka till muttern egentligen kan man fråga sig?

Andra grejen som det handlade om i boken idag var att göra en egen visionstavla. Det är en egen tavla som man har satt upp bilder på saker man önskar sig. Det tyckte jag lät som en jättebra idé så det ska jag absolut göra mig. Det blir kul!

Någonting jag uppskattade väldigt mycket med att bo i huset var den vackra utsikten och speciellt när solen gick ner över berget på vinterkvällarna. Det var bland det vackraste som fanns. Jag hade inte en tanke på att jag skulle ha så fin utsikt ändå nu när vi bor i lägenhet. Men tack vare att vi bor högt upp så har vi en väldigt vacker utsikt och solnedgången är magisk.

Jag älskar dom här HD videorna där man kan se jorden från långt håll filmat från rymden. Det är så rogivande.

20150407_200853

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: