Tre kundtjänst brister stort

Kundtjänsten på Tre har blivit extremt dålig. Servicen är det inget fel på men kunskapen däremot, ojojoj vad kunskapen är dålig. Det är under all kritim att behöva vänta över en månad på en ny telefon. Dom har klantat sig så rejält med min reklamation att dom säkert inte ens vet vad som har hänt. Men som tur är så har jag en Trebutik här i stan. Dom har nu lovat mig en ny telefon på fredag eftersom dom har inga 128gb i lager. Så nu hoppas jag att dom håller vad dom har lovat o ser fram emot att äntligen ha en hel o fungerande telefon på fredag.

Det var föreläsning på förmiddagen idag. Det var lite svårt att hålla mig vaken ett tag kände jag men det gick. Vår lärare för den här kursen är så himla bra. Hon bjuder så mycket på sig själv! Efter föreläsningen pluggade jag hemma.

Idag var det styrketräning. Det bästa som finns! Jag försöker dock minska litegrann på det för att konditionsträna lite mer för det behöver jag för att få bort fettet på kroppen. Så nu gäller 3 pass konditionsträning o 2 pass styrketräning istället för tvärtom som jag kört hittills.

Måns vann Eurovision i lördags! Den är så himla bra den låten. När jag hörde Heroes första gången så hörde jag den akustiska versionen på TV4. Den är väldigt bra. Då visste jag inte ens att Måns hade vunnit Melodifestivalen med den låten. Trodde bara att det var en ny låt han släppt ut. Senare hörde jag originalet på Spotify. Idag hittade jagen cover på låten med en hårdrocksversion som lät väldigt bra faktiskt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: