Utredningssamtal igår

Var på ännu ett utredningssamtal igår då hos samma person som jag vår hos tidigare. Väntar fortfarande på att komma till en annan som han tyckte att jag också skulle gå till för en annan utredning med det är typ två månaders väntetid på det.
Igår gick bra tror jag. Det lutar fortfarande åt ADHD. Han gick igenom andra störningar för att kolla att det inte kan finnas något annat. Det är ju så viktigt att det blir rätt. Det är inte det lättaste heller när jag inte har så mycket att gå på från min barndom. Som tur var så hittade jag några betygsböcker med lärarnas kommentarer från när jag gick i lågstadiet i Frankrike. Tog med dom på tidigare samtal för att han skulle få lite hjälp med sin bedömning.
Jag tror det är rätt skönt att det inte finns fler störningar inblandade även om han sa att det finns vissa lätta drag åt andra störningar också faktiskt men inte tillräckligt mycket för att ställa en diagnos på det så då får man väl anta att dom dragningarna är helt normala. Men efter varje samtal verkar han mer övertygad om att det är endast ADHD så det är skönt. Då är det bara det att bry sig om.
Jag själv tycker också att jag bäst känner igen mig i dom symptomen som är för adhd.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: