2 Nördiga Julklappar jag önskar mig

Nörden i mig har behov av senaste tekniken för att falla mig i smaken och för att jag ska må gott!

Julklapp nr 1

Jag behöver ofta isolera mig från ljud, speciellt när jag pluggar eller jobbar vid datorn. Har provat lite olika hörlurar men dom brukar inte isolera tillräckligt kan jag tycka. Dessa hörlurar ska tydligen vara extra isolerande:

Plantronics BackBeat Pro

Att dom är trådlösa, har lång räckvidd och lång batteritid är en självklarhet.

Julklapp nr 2

Ända sen dom digitala fotoramarna kom har jag velat ha en. Men jag har aldrig hittat en som passar mina behov. Men jag vet att det finns. En enkel digital fotoram med wi-fi som är lätt att hantera borde inte vara så svårt att hitta. Hur mycket jag än älskar teknik så är jag fast besluten att den tekniken alltid måste vara lättskött och på ett eller annat sätt göra mitt liv enklare att leva och inte tvärtom. Därför är det viktigt att det är lätt att koppla in, lätt att ställa in, det ska gå fort och det ska bli rätt direkt annars är det inte en produkt för mig.

Nu har jag hittat en fotoram som verkar passa mig och verkar vara superenkel att hantera. Fast det är inte en fotoram utan en fotolåda som man ställer på bordet tex. Men det spelar ingen roll faktiskt.

Lyve från www.mylyve.com heter den!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: