Att vara gravid i "9 månader"…

Att vara gravid i 9 månader kan kännas ibland som en sanning med modifikation. Många kvinnor får precis som jag problem med olika saker i kroppen efter en graviditet. För min del så är det problem med sköldkörteln. Jag fick det efter Leas födsel och jag fick det igen efter den andra misslyckade graviditeten. Det som är fel med min sköldkörtel påverkar bla min ämnesomsättning så att den blir väldigt låg. Därför går jag inte ner i vikt även fast jag sköter kost och träning. Efter Leas födsel blev nivåerna bra efter ca 10 månader och jag kunde gå ner i vikt. Nu är det samma problem igen alltså. Jag har tagit blodprov och det var samma sak igen. Jag ska därför ta nya prover igen under veckan för att se hur nivåerna ligger nu.
Det känns så himla surt att få sådana problem under så pass lång tid tom efter en misslyckad graviditet. Vi avbröt graviditeten i slutet av april förra året så det är 9 månader sen och jag har inte gått ner ett gram. Tvärtom har jag gått upp ytterliggare ett par kilo. Jag hoppas verkligen att värdena blir bra snart igen för det här känns inte kul alls.
Jag pratade lite med en pt på gymmet om det idag för att få råd för vad jag kan göra under tiden. Hennes råd var att fokusera på att lägga på massa istället för att tänka på viktnedgång.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.