Back to business

Ja, då är Lea lämnad på förskolan efter vår 6,5 veckor långa semester. Det känns i magen. Väldigt jobbigt för mig att lämna henne. Tror inte att det är speciellt jobbigt för henne för hon stormtrivs där som tur är.

Jag bearbetar fortfarande sorgen över att behöva ta bort vårt andra barn märker jag. Det jobbigaste med att lämna Lea på förskolan var att möta andra mammor med flera barn, speciellt dom med nyfödda barn. Min saknad är så stor speciellt eftersom vi inte kan försöka igen på ett tag eftersom det rent praktiskt inte passar nu längre. Vi ska ju snart sälja huset, jag ska börja plugga i Gävle på måndag, etc…

Min utbildning är 2 år lång men jag vet ju att andra kvinnor har blivit gravid och fött barn mitt i en utbildning. Men jag tror att det skulle bli rätt körigt, jag vet inte förstås. Men det visar sig antar jag. Det ska bli skönt att flytta till lägenhet och slippa allt ansvar det innebär att ha ett hus nu när jag ska pendla och allt. Vi hinner ju inte med allt så det ska bli skönt att bara ”bo” ett tag framöver. Att bo mer centralt kommer också att kännas bra, så det blir nära tågstationen och nära Må Bättre.

Ett steg i taget!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.