Bekymmer med synen

Jag har lite bekymmer med mina linser. Jag var på kontroll hos optikern för ett par veckor sen och det blev nya värden på ögonen. Så jag fick nya styrkor på båda linserna att prova under ett par veckor. Nu har jag lite brytningsfel på båda ögonen vilket jag bara hade på höger öga förut. Så jag har haft dom här nya styrkorna i ögonen två veckor men jag tror faktiskt jag har fått fel styrkor eller nåt. Mitt vänstra öga tycker jag ser jag väldigt suddigt med så det kan ju inte stämma. Optikerna sa att jag behöver låta det gå några dagar innan ögonen vänjer sig men det här känns ju inte riktigt alls faktiskt.

Jag har märkt av det främst när jag läser nåt men även överlag. När jag håller för högra ögat så är det bara suddigt med vänstra. Det kan bli kanske något bättre när jag blinkar till men det är ytterst marginellt. Har ny tid nästa vecka då hon ska kolla linserna men det får nog bli nya styrkor igen gissar jag för så här kan jag ju inte gå runt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: