Beställa hem mat från Coop

I samma veva som vi började med matkassar ungefär så upptäckte jag Coops beställningssida för hemleverans av mat och jag säger bara omg va dom ligger långt före sina konkurrenter!

Det är en sån fröjd att beställa på Coops hemsida. Dom har en helt underbar funktion där man kan klicka hem ingredienserna för ett helt recept åt gången. Det går på bara några knapptryck. Det bästa är att det även går att ersätta produkterna i receptet mot andra livsmedel. Man kan även ställa in om dom förvalda ingredienserna ska vara valda med priset i åtanke också.

Det går att uppnår fri hemleverans om man beställer för över 2000kr men så högt har jag inte kommit upp i. Men en avgift för hemleverans på 49kr är ändå helt klart värt det.

Vi har beställt 3 eller 4 ggr tror jag hittills och varje gång har jag fått rabattkuponger till mailen och när vi har fått hem leveransen ligger det alltid en eller två gratisprodukter med. Hur fint är inte det att uppvakta sina kunder på detta sätt. Jag älskar det och är totalt fast i det! Så from nu blir det bara hemleverans från Coop.

Just ja ännu en bra sak är att man kan beställa ända till 23.59 dagen innan man vill ha sin leverans!

Det enda vi kommer handla på Ica numera är sånt som inte finns på Coop bara o typ eventuellt godis o chips 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.