Beställt vinterjackor

Jag tog en chansning och beställde lite vinterjackor från AliExpress! Hoppas dom är bra till vintern. Det är ju så svårt att bara köpa EN sak därifrån när man handlar. Det finns så sjukt mycket att köpa där! Så det blev dom här jackorna:

Egentligen ville jag köpa en neongul lång jacka att ha på morgnarna när jag går med Lea till förskolan. Det är ju så mörkt på morgonen så neongul hade varit bra. Men jag hittade ingen som jag gillade så det blev denna röda långa vinterjackan. Det är faktiskt himla fin alltså! Gillar att den är lång så den skyddar från både snö och kyla.

Den här är ju gul men inte speciellt lång. Den är dock väldigt snygg tyckte jag. Vi får se om jag passar lika bra i den när jag får den haha!

En till gul jacka, den här ser verkligen neongul ut iaf. Det såg så himla gosig ut tyckte jag så jag var tvungen att köpa den!

Sista jacka, köpte jag för den höga kragen. Det ser ut som en lagom jacka att ha på sig upp till affären under vintern. Kragen gillar jag för jag fryser ofta om nacken och axlarna. Blir lätt stel där vid kyla.

Jackorna är alltså köpta på AliExpress som har massor med produkter. Älskar att handla därifrån för man kan hitta saker som ibland inte går att hitta här.

Publicerat den
Kategoriserat som Shopping

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: