Betalat stor skuld!

Äntligen har jag betalat av en stor skuld från företaget! Det bästa jag vet är att vara skuldfri. Det är så skönt att äntligen vara av med den. Jag har aldrig gillat skulder. Därför är det så viktigt för mig att spara pengar varje månad. Jag vill inte ta lån eller krediter i onödan. Det kostar bara en massa extra pengar och är bara dyrt.
Vi sparar en del av vara inkomster varje månad och delar upp det i flera målsparanden. Plus att vi har ett buffertsparande och ett eget ”pensionssparande”. Det är inte ett sånt pensionssparande där pengarna är låsta tills man går i pension utan ett vanligt iskkonto som vi har döpt till pensionsspar. Jag föredrar det för då har jag full kontroll över kontot. Gillar inte att nån annan bestämmer att mitt pensionssparande ska vara låst till en bestämd ålder. Jag kanske vill gå i pension tidigare ju!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.