Börjar med Viktklubb igen!

Jag kunde inte låta bli att gå med i Aftonbladets Viktklubb igen 🙂 Jag har varit medlem några gånger tidigare och har nu funderat på att gå med igen under några veckor. Dom tidigare gångerna jag varit med under en längre period har jag lyckats gå ner i vikt. Det är samma mentalitet som jag har att man inte utesluter mat utan man kan äta av allt men inte jämnt.

Dom hade en kampanj med 15 kronor för första månaden och jag köpte ett abonnemang på 3 månader så får jag se hur jag vill göra efter dom månaderna om jag tycker det har hjälpt mig den här gången lika bra som tidigare gånger.

Direkt när jag loggade in fanns det en 90 dagars utmaning så den ska jag köra. Innan jag börjar rekommenderas att man skriver upp lite startvärden som kan vara roligt att jämföra med efter 90 dagarna är slut. Så det ska jag skriva upp. Först hade jag tänkt skriva upp allt här på bloggen och skriva upp alla startvärden osv. men jag insåg medan jag skrev det att det kommer funka bättre om jag köper mig en kalender och skriver i. Tror det blir lättare för mig att planera och att göra det så bra som möjligt.

Eventuellt kanske jag lägger upp nånting sen som mina nya startvärden och före-bilder. Behöver egentligen inte ta nya eftersom jag inte har gått ner nått sen jag tog dom förra men vill göra det ändå för jag vill ta med träningskläder så man ser min kroppsform bättre.

2 kommentarer

    1. Hej Sofia, nej det gick inte så bra med Viktklubb tyvärr. Jag trivs bäst med appen My Fitness Pal. Tack för att du frågade!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.