Buggen fixad, nu nästa problem

Vad det nu var som la till dom där konstiga texterna på inläggen är nu borta. Hoppas inte det kommer igen. Nu är nästa problem som jag har sen några dagar tillbaka. Har ingen aning om hur det gått till men plötsligt var mitt datakonto på den bärbara datorn ändrat från admin till gästkonto. Jag märkte det förstås när jag väl behövde göra något som kräver adminrättigheter. Jag tror att det ändrades i samband med att jag tog bort inloggningen vid uppstart. Väldigt konstigt dock att det skulle ändra kontorättigheterna bara sådär iaf för det borde ju inte ha ändrats av det.

Iaf har jag försökt återställa det men det är ju det att med ett gästkonto låter datorn i princip mig inte göra nånting. Så nu har jag kommit till det att jag gör en systemåterställning till ett visst datum innan det ändrades och hoppas att det ska lösa problemet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.