Byggnadsteknik avklarad

Dagens vikt: 93,4 kg.

Jag har klarat dagens tenta i byggnadsteknik woop woop! 76 av 100 är inte fy skam tycker jag. Jag är väldigt nöjd över dagens resultat. Det var en webbtenta där man fick resultatet direkt. Tyvärr krånglade väldigt många datorer o många fick sina tentor avbrutna o fick börja om o grejer. Jag hade tur o min tenta gick bra. Jag fick en timme extra då men jag behövde den inte. Jag var klar ca 11.20 alltså 40 min innan ordinarie sluttid tom. Dock så var jag sist ut i vårt klassrum på ca 15 elever.

Lea har feber sen söndags kväll så hon är hemma o Roger vabbar. Hon har fått lite hosta också idag, det är lite jobbigt för det brukar störa sömnen en hel del. Vi får se. Hon är inte direkt pigg på dagarna iaf. Äter rätt dåligt förstås när hon är sjuk men hon dricker bra o är pigg i perioder så det går nog över snart. Tror inte hon har varit sjuk så länge nån gång faktiskt. Vanligtvis har det gått över på en natt så det har gått fort. Det här är väl inte länge egentligen det har ju bara gått två nätter men det är första gången det händer.

Efter tentan hämtade jag ut min kuggade tenta från Fastighetsrätten.

Väl hemma gick jag till gymmet ganska tidigt så att vi kunde turas om eftersom Lea inte kan vara med nu. Idag har jag faktiskt inte tagit koffein alls. Det är bra.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.