Dagarna med David från 7M slut

Igår var sista dagen med David från 7M. Det har varit givande dagar. Det har varit främst fokus på personlig utveckling i det stora och inte så fokuserat just på fastighetsmäkleri vilket har varit väldigt givande tycker jag. Det ger mycket mer på alla plan med den här typen av föreläsningar eftersom det även ger verktyg för andra områden än själva yrkeslivet.

Några minnesvärda verktyg som jag tycker är värda att ta upp och gå igenom omgående är Livshjulet och Hur man uppnår sina mål i 10 steg.

Livshjulet är ett hjul man ritar eller skriver ut från nätet. Man delar upp det i ”tårtbitar” med en penna i 5-8 bitar beroende på hur många delar man vill fokusera på. Att dela upp i 5 bitar kan vara bra att börja då det blir enklare. Varje tårtbitar graderas från mitten och ut mot kanten av tårtbiten från 1 i mitten till 10 längs ut. Efter att ha döpt varje tårtbit till något  man vill utvärdera så graderar man varje bit mellan 1 och 10 där 1 är inte bra och 10 är perfekt.

Det andra verktyget, Hur man uppnår sina mål i 10 steg handlar om hur man behåller fokus för att uppnå sina mål. Det är jättebra hjälp för mig eftersom jag inte brukar sätta mål, och vet egentligen inte riktigt vad jag har för mål mer än att jag vill ha massa pengar på banken och bli Faluns bästa fastighetsmäklare!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.