Dagens mat 1 januari 2018

Så här kommer min kostdagbok vara tänker jag mig. Jag gör ett separat inlägg varje kväll specifikt för maten och sen träningen när det blir av. Kommer skriva upp det jag registrerat i My Fitness Pal och eventuell träning och även försöka skriva nån rad om dagen och hur den har varit.

Dagens mat

Frukost: proteinshake, macka med smör, te.

Lunch: ruccola, färska ostfyllda tortellini, parmesan.

Mellanmål: mixad mangosorbet med kvarg, honung och kokos.

Middag: tortellini, julskinka, broccoli.

Mellanmål: kalkon, ost.

Så har dagen sett ut idag. Vi har fortfarande semester så vi tar det lite lugnt med allt. Tanken var att göra en morotssmoothie till frukost imorse men det var nåt skumt med morotsjuicen så jag var tvungen att slänga den. Jag tror jag skippar att skriva antal kcal här eftersom jag redan har det registrerat i min My Fitness Pal. Jag har iaf hållt mig inom ramen så jag är nöjd. Även procentfördelningen blev nästintill perfekt vilket jag trodde inte alls skulle bli.

Jag kom på att jag har glömt dricka kvällste ett bra tag nu och varit sugen på nåt så därför bytte jag ordning med mina mellanmål så som idag. Men jag föredrar att äta ett förmiddags mellanmål och ett eftermiddags mellanmål och dricka te på kvällen istället för ett kvällsmål. Ska återinföra det från imorgon.

Har även förberett lite matlådor till veckan. Lax i röd curry med kokosmjölk, couscous och broccoli. Plus resten av laxen på plåten till andra middagar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.