Dagens mat 3 januari 2018

Dagens mat

Frukost: proteinshake

FM mellanmål: macka med smör

Lunch: couscous, lax i kokosmjölk och broccoli

EM mellanmål: yoghurt, kvarg, valnötter

Middag: grönsakssoppa, macka med smör

Kvällste

Hade tänkt förbereda lite igår kväll egentligen och planerat lite annan mat men blev så trött igår att jag inte orkade förbereda nåt. Så det blev en snabb shake i morse också. Middagen var också tänkt att vara nåt annat egentligen men jag har flyttat det till imorgon. Håller tummarna att jag orkar laga det då. Jag försöka förbereda lite grann nu ändå innan läggdags. Har dock hållit mig utmärkt inom maxvärdena så jag är ändå nöjd över dagens mat.

Imorgon ska jag förbereda nästa veckas kostschema och lägger upp det som ett separat inlägg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: