Dagens mat 5 januari 2018

Dagens mat

Frukost: proteinshake

FM mellanmål: bäryoghurt, kvarg, valnötter

Lunch: pasta med ädelostsås och grönsaker

EM mellanmål: proteinbar

Middag: en halv fryst pizza från ICA

Kvällste

Måste säga det att det är tur att jag registrerar maten och håller koll på kalorierna annars hade jag ätit mycket mer är jag säker på. Känner mig fett nöjd med att ha kunnat äta pizza idag och ÄNDÅ ha kalorier kvar att använda. Idag fick jag i mig 1351 kcal och målet är att hålla mig runt 1510 kcal så jag har hela 159 kcal kvar nu när dagen är slut. Och fördelningen mellan kolhydrater, fett och protein är nästintill perfekt. Det är så skönt att ha börjat registrera maten och få koll på vad jag får i mig igen alltså!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.