Dagens mat 7 januari 2018

Dagens mat

Frukost: tesmoothie, macka med smör.

FM mellanmål: tänk att jag missade den idag också…

Lunch: bönpasta, keso, pesto, parmesan, ruccola

EM mellanmål: yoghurt, kvarg, valnötter

Middag: grönsakssoppa, macka med smör

Kallar smoothien på frukosten för kaffesmoothie vanligtvis bara för att receptet jag använder är baserat på kaffe men jag dricker ju inte kaffe utan jag har te i den istället. Den blir hur som helst god med te så jag är nöjd. Faktiskt en av favoriterna.

Jag glömde förmiddagens mellanmål igen. Tur det är måndag imorgon och tillbaka till rutinerna… oh vägning imorgon spännande att se om det hänt nåt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: