Dagens mat 9 januari 2018

Dagens mat

Frukost: tesmoothie, macka med smör

FM mellanmål: proteinbar

Lunch: bönpasta, pesto, keso, ruccola

EM mellanmål: yoghurt, kvarg, valnötter

Middag: svamp, nötfärs och potatisbullar

Då blev det lite rester till middag igen, men nu har jag lagat indisk daal med extra sojabönor på för att öka proteinmängen till resten av veckans middagar. Har fortfarande inte köpt morotsjuice… Och inte har jag orkar göra några plättar heller… så jag får leva på tesmoothie. From nästa vecka ska jag minska alternativen till enbart två per måltid. Jag tycker det räcker och har märkt sen tidigare att jag ändå sällan varierar mellan mer än två. Tror det var sista proteinbaren jag åt idag så imorgon blir det vanligt mellanmål.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: