Dagens tankar

Dagens vikt: 94,4 kg.

Vi har varit hemma idag när Roger jobbade. Det var så dåligt väder. Snöblandat regn hela dagen. Vi har lekt och tittat på tv och ätit lite påskgodis för det gjorde inte Lea idag så hon fick äta gott idag istället. Städat och plockat men jag tycker det aldrig tar slut. Vi har fortfarande kartonger från flytten som måste packas upp. Jag vet inte var min symaskin är och jag behöver den för att sy en grej. Jag skulle vilja sätta upp gardiner i vårt sovrum också för det börjar bli väldigt ljust ute nu. Vi har ett fönster där det saknas persienner så ljuset kommer in bra där. Lite jobbigt när man ska ha sovmorgon på helgen. Men sen ska dom renovera våra balkonger och även dom tillhörande fönsterna invändigt så vi kanske blir tvungna att ta ner gardinerna igen. Vet inte exakt.

Jag har en period just nu sen kanske ett par veckor ungefär som jag mår väldigt dåligt. Allt blir så tydligt nu när jag skriver mina dagar och jag får allt svart på vitt. Jag mår dock bättre av att skriva ner mina dagar så att jag inte ”glömmer” mitt liv. Eftersom jag skrev pappersdagbok förut så är det en ersättare för att skriva av mig behöver jag. Så jag får ut tankarna från huvudet och kan sova lugnt på nätterna. Det är förresten en sak som har förbättrats avsevärt sen jag började skriva regelbundet att jag sover mycket bättre nu. Vaknar inte lika ofta nu med huvudet fullproppat av tankar mitt i natten och det är ju skönt för det om något var fruktansvärt jobbigt. Att inte kunna sova ordentligt kan bli väldigt jobbigt för mig för jag blir som en zombie. Jag behöver mina timmar. Saker jag mår rätt dåligt över just nu är att jag tycker att det är så jobbigt att vi valde att vänta med ett till barn. Jag mår väldigt dåligt av det varje dag eller egentligen sämre för varje dag som går nästan. Det känns fel i mitt hjärta att vänta så länge och att ha så många år mellan varje barn när vi är så pass ”gamla” och mogna. Det tråkiga i det är att det gör inte saken bättre att jag mår dåligt över det och det drar ner mig väldigt mycket i min vardag. Det finns i luften hela tiden att vi borde ha skaffat ett till barn för länge sen redan. Jag ser på Lea också att hon skulle må bra av ett syskon. Någonting jag tror att man utvecklar bättre är socialförmågan när man har syskon. Kanske även sin samarbetsförmåga också.

Imorgon börjar nästa kurs då. Jag planerar att vara där hela dagen men vi får se om föreläsningen är så bra att jag stannar annars åker jag hem till lunch efter att jag har träffat hon som ska hjälpa mig underlätta mina studier.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.