Det gick bra

Dagens vikt: 93,8 kg.

Det känns som att omtentan i Fastighetsrätt gick bra. Men jag är helt slut efter dagen! Det kan bli på en hårsmån som jag klarar det dock, men jag tror att det kommer att gå bra den här gången. Det kändes bra på dom flesta frågorna iaf. Den här gången tog jag kryssfrågorna före diskussionsfrågorna. Jag gjorde så för att få en mjukstart o inte  köra direkt på det svåraste för att sen krascha med kryssfrågorna som jag gjorde förra gången. Det kändes som ett bra upplägg. Kryssgrågorna klarade jag på två timmar o sen var jag uppvärmd för dom svåra diskussionsfrågorna.
Lea var på knattedisco på gymmet idag. Hon älskar det verkligen! Varje gång efter att hon varit på det så prata hon jättehögt. Antagligen för att det är sån hög ljudnivå med all musik o alla andra högljuda barnröster.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.