Det kliar i fingrarna

Det ”kliar” så fruktansvärt mycket i fingrarna just nu. Jag saknar att ha eget företag! Jag tyckte ju att det var så himla roligt att ha eget! Jag är jättesugen på att öppna e-butik igen eller jag vet inte, men nånting! Vet inte riktigt vad men jag saknar verkligen friheten med att driva eget.

Jag funderar och funderar på allt jag har lärt mig under alla tidigare åren av eget företagande och hur jag eventuellt skulle kunna göra det bättre om jag nån gång bestämmer mig för att starta eget igen. Det är ju många års erfarenhet och även om jag nu har lagt ner det så har jag samlat på mig väldigt mycket kunskap om företagande och det vill jag ta vara på. Jag är säker på att det kommer att komma till användning i framtiden på ett eller annat sätt i alla fall. Jag skriver ner allt och strukturerar allt så att det finns en plan om och när det väl är dags!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.