Det värmer så att få komplimanger!

Gävle större delen av dagen idag. Vi hade redovisning för vårt PM-arbete plus att vi träffades innan och gick igenom upplägget och var även kvar efter en stund och pluggade inför tentan på onsdag. Fick fina komplimanger av en i min grupp och hur glad blir man inte när man får komplimanger från en som man själv tycker gott om och ser upp till?! Det värmde så att höra dom fina orden och överraskade mig lite också på ett positivt sätt! Hon sa att hon tyckte att jag var så himla positiv och glad jämnt och att hon trodde att jag kommer lyckas gå långt i mitt yrke mycket tack vare det. Det är lite roligt också för jag tycker egentligen samma sak om henne. Jag älskar positiva människor som man kan diskutera med och ha roligt med och jag fick det intrycket av henne tidigt så det var väldigt roligt att höra att hon tyckte lika gott om mig som jag tycker om henne! Sånt här är verkligen upplyftande tycker jag!

Det blev en sen dag och kom hem vid 18-tiden så det blev inget gym idag.

Lea har varit hemma idag för hennes förskola har planeringsdag så Roger var med henne när jag åkte till Gävle.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: