Dop och symptom

Vi har varit på dop idag! Jag har aldrig varit på dop vad jag kan minnas så därför var det lite spännande att se hur det går till! Lea skötte sig hyfsat om man tänker att hon snart blir 3 år om man säger så haha! Hon har en trött period just nu kanske för att det är november. Hon sov både på vägen dit och på vägen tillbaka. Hon har inte sovit middag på helgerna på väldigt många veckor så det kom överranskande. Hon gjorde lika igår när vi var till Ikea fast somnade bara på vägen tillbaka då.

image

image

image

Vi har pyntat för 1:a advent. Än så länge är det bara ljusstakar och adventstjärnor i fönstrerna samt ett adventljus som brinner just nu.

Jag har fått en tid till vuxenpsyk nu. Det gick mycket fortare än jag väntade mig. Tror jag läste nånstans att man har just börjat satsa mer på just ADHD och andra liknande sjukdommar så det var bra tajmat för mig. Jag tog en bild av vårt köksbord i morse. Så här ser det alltid ut! Jag rensar bordet kanske en gång varannan vecka men inte ens då får jag bort allt. Av någon anledning lämnar jag alltid något kvar. Egentligen tänker jag rätt mycket på sådana grejer jag gör men jag tar inte tag i det. Nu har jag iaf börjat skapa mappar med olika sorters papper men jag är rädd att jag kommer att flytta kaoset till mapparna utan att egentligen ta hand om röran. Nu på kvällen skulle jag flytta ihop röran till en lite ”prydligare” hög och hittade då tre oöppnade brev från veckan!

image

Jag följer ju Blondinbella sen ett bra tag nu och läser det mesta hon skriver och jag har aldrig riktigt förstått vad ADHD är och aldrig egentligen brytt mig heller eftersom jag inte misstänkte att jag skulle ha något sånt. Men nu när jag har läst mer om det och läser det hon skriver förstår jag mer och att det ju är väldigt mycket som stämmer in på mig men vi får se vad psykiatrikern säger i veckan.

Blondinbella berättade idag om en typisk ADHD grej som hände henne idag på ICA och jag känner igen mig så otroligt väl i det hon skriver. Hon skriver bla att dom handlade mat utan lista idag, eller den var i hennes mans huvud så att säga. Det skriver hon är en mardröm och det är precis så jag känner också. Sen vi flyttade till lägenheten har vi handlat utan matlista för jag hittar inte mitt block som jag brukar skriva matlistan på. Det har aldrig hänt tidigare att jag har handlat utan lista. Det är lika jobbigt att göra det varje gång och faktiskt  något som bekymrar mig och ligger i bakhuvudet under hela veckans gång konstigt nog. Jag har väldigt svårt att göra saker utan lista. Eller jag har behov av att göra listor när jag ska göra något snarare.

Sen att hon fick panik i bilen är också något jag kan göra om det blir för mycket för mig. Hände faktiskt för inte speciellt länge sen nu när det är mycket som har varit med flytt och allt. Fast när det hände så var jag hemma iaf.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: